1 0

COVERBAND BRUILOFTSBAND NIGHTWIND

Coverband

Allround coverband en partyband Nightwind is al jaren één van de meest geboekt en gevraagde coverband van Nederland maar speelt ook regelmatig in Duitsland en België. Ben je op zoek naar een swingende coverband voor een echt knalfeest, een 100% dans garantie en een avond om nooit te vergeten; dan heb je met coverband Nightwind de perfecte partyband!

Coverband Nightwind heeft een zeer breed repertoire wat geschikt is voor bijna elk feest of evenement, disco, soul, top40 hits, rock, pop, dans of Nederlandstalige muziek: Nightwind speelt het allemaal.

De band is te boeken in div. bezettingen van een trio tot een xxl partyband met saxofoon, trompet, trombone, percussionist en een DJ.
Dus voor elk budget de juiste muzikale oplossing, geef aan ons door wat uw ideale bandbezetting is en we maken gratis een uitgebreide offerte met alle mogelijkheden.

En coverband Nightwind is 100% pure live muziek* dus geen muziekbanden of mp3 die op de achtergrond meelopen....nee alles is 100% live gespeelt en gezongen!

Bezoek onze website voor meer informatie of bel of mail ons even, we staan u graag te woord.

Met vriendelijke muzikale groet,
Allround coverband Nightwind.

* met uitzondering van trio Nightwind.
Facebook Twitter Email Delen

NEWSFEED COVERBAND BRUILOFTSBAND NIGHTWIND

Maandag 4 juli | 2016

Coverband Nightwind live Eindhoven 3 september

Op zaterdag 3 september streed allround coverband Nightwind live op in Eindhoven in de wijk Bliksembosch in de grote feesttent. De band zal die avond in twee verschillende formaties optreden: De eerste en derde set als XL allround coverband Nightwind en de tweede set als soulband met de Amerikaanse soul zanger Jeffrey Staten. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis! Bezoek een week van te voren onze website voor meer informatie voor het adres en de speeltijden.

VOLG COVERBAND BRUILOFTSBAND NIGHTWIND

Mapodia houdt je dan op de hoogte van alle updates over deze band

Uitroepteken
COVERBAND BRUILOFTSBAND NIGHTWIND
Helmond
8 bandleden
Starttarief: € 900,00
TAGS
Disco  Drum  Duits  Elektrische gitaar  Engels  Funk  Gitaar  Keyboard  Nederlands  Piano  Pop  Rock  Saxofoon  Soul  Trompet  Zang